Philippe Hamerlinck

Na een internship in een privékliniek in België vervoegde Philippe een ambulatoire praktijk met de focus op orthopedie.

De passie voor sportgeneeskunde, orthopedie en reizen brachten hem daarna bij een internationale praktijk in Zuid-Afrika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daar kon hij zich niet alleen perfectioneren in de sportgeneeskunde en orthopedie bij zowel vol- als warmbloeden, maar kon hij zich ook gaan verdiepen in ademhalingsstoornissen en andere oorzaken van verminderde prestaties.

Na deze buitenlandse periode keerde Philippe terug naar zijn thuishaven om daar de mobiele unit van Via Nova te vervoegen en u zo goed als mogelijk van dienst te zijn in regio Oost- en West-Vlaanderen. Daarnaast is hij ook op regelmatige tijdstippen te vinden in de kliniek zelf.

Om de beste zorgen te garanderen volgde Philippe alle ISELP cursussen, volgde een opleiding tot hoefsmid, en woont hij op geregelde tijdstippen congressen bij om up to date te blijven en een zo goed mogelijke service aan te bieden.

Naast de diergeneeskunde houdt Philippe van muziek, uit eten gaan, zelf koken, reizen en tijd doorbrengen met vrienden en familie.