Merwan Khiate

Merwan, afgestudeerd aan de Universiteit van Luik, ontdekte zijn passie voor orthopedie en beeldvorming bij paarden, wat hem leidde naar de afdeling beeldvorming van de universiteit na het behalen van zijn diploma. Met toenemend vertrouwen in zijn vaardigheden verkende hij verschillende klinieken in heel België. Door voor het internship programma van VIA NOVA te kiezen, dompelde Merwan zich onder in orthopedie gericht op sportpaarden.

Aan het einde van zijn internship greep hij de kans om bij VIA NOVA te blijven, waarbij hij zijn volledige tijd wijdt aan orthopedie binnen de mobiele praktijk. Zijn professionele reis wordt gekenmerkt door een voortdurende toewijding om uitzonderlijke zorg te bieden aan sportpaarden.

Buiten zijn veterinaire activiteiten geniet Merwan van een dynamisch sociaal leven en hecht hij veel waarde aan qualitytime met zijn familie en vrienden. Deze combinatie van professionele toewijding en een bevredigend persoonlijk leven bepaalt Merwan’s benadering in zowel zijn carrière als vrije tijd.