Mandy Damoiseaux

Mandy Damoiseaux is geboren en getogen in midden limburg.

Ze ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor paardrijden. Met jarenlange toewijding en vastberadenheid heeft ze zich opgewerkt naar het niveau van lichte tour, waarbij ze de uitdagingen van deze discipline met succes is aangegaan. Het paardrijden geeft haar niet alleen een bron van vreugde en ontspanning, maar het heeft ook een krachtige vorm van zelfexpressie en persoonlijke groei geboden.

Naast haar passie voor paardrijden, heeft ze ook een diepgaande kennis en ervaring opgebouwd in de veterinaire wereld. Na haar middelbare school heeft ze de opleiding Horse en Health gevolgd op het NHB Deurne. Van daar uit is ze na haar stage begonnen in de praktijk.

Met maar liefst 12 jaar werkervaring als dierenartsassistent op een gemengde praktijk, met een focus op de paarden, heeft ze een onschatbare expertise ontwikkeld in het verzorgen en behandelen van deze dieren. Door haar inzet en toewijding heeft ze niet alleen belangrijke medische ondersteuning geboden aan paarden, maar ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het bevorderen van hun welzijn en gezondheid.