Ben jij dé dierenarts die samen met een deskundig en gepassioneerd team de beste diergeneeskunde aanbiedt? Wij zijn op zoek naar een ‘allrounder’. Je bent verantwoordelijk voor de afdeling Hospitalisatie. Liefst heb je interesse in interne geneeskunde en ben je bereid om spoeddiensten op je te nemen. Daarnaast neem je minimaal 3 jaar aan ervaring mee.

 

Waar kom je te werken?

 

Onze kliniek weerspiegelt het innovatieve karakter van de medische behandelingen en de ambitie om patiënten terug op pad te krijgen samen met de doorverwijzende dierenartsen. De oprichters hebben een sterk wereldwijd curriculum opgebouwd in het begeleiden van paarden in de topsport. Zij willen graag hun ervaring delen met jonge dierenartsen en om die reden werd Via

Nova opgericht.

 

Via Nova geeft een andere dimensie aan de term paardenkliniek. Buiten een accommodatie die gebouwd is om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en modernste technieken aan te wenden, staat ook het team voor innovatie, ambitie en passie voor het vak. Er wordt steeds gezocht naar de best mogelijke zorg voor ieder paard. Via Nova werkt nauw samen de beste specialisten wereldwijd en streeft ernaar om buiten enkel en alleen paardenkliniek te zijn ook een wetenschappelijk centrum

te worden waar kennis van over de hele wereld samenkomt.

 

Er wordt veel aandacht gegeven aan het stellen van de juiste diagnose en de bijpassende behandeling om uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

 

En verder?

 

Je krijgt van ons een marktconform salaris dat overeenstemt met je ervaring en niveau. Binnen de Altano groep, waar Via Nova tot behoort, wordt er veel aandacht besteed aan en de mogelijkheid geboden tot bijscholingen gebaseerd op persoonlijke interesses en interne vakgebieden.

 

Ben je geinteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief naar info@vianovaequine.com.